MacChain, is opgericht vanuit een rijke ervaring in het produceren van aansprekende medische communicatie voor professionals in de gezondheidszorg. Wij geloven in het ontsluiten van wetenschappelijke en medische informatie voor een breed publiek. Het delen van wetenschappelijke en medische informatie tussen zorgprofessionals leidt tot beter begrip van klinische uitdagingen en resulteert in betere kwaliteit van zorg voor patiënten.

In het verlengde hiervan produceren wij online video content, online of fysieke nascholing en uitgeefprojecten die de toegankelijkheid en het begrip van wetenschappelijke en medische inhoud verbeteren. Gecombineerd met andere redactionele producties verbinden wij kennis binnen de medische zorgprofessionals.

Met ons netwerk van onafhankelijke experts worden wij in staat gesteld om de inhoud van onze producties te sturen op toegevoegde waarde voor de zorgprofessional.

MacChain levert services op het gebied van redactionele uitgeefprojecten, online of fysieke nascholing en online videoproducties.